Vår och vaxning i Norrköping

Vår och vaxning i Norrköping

Hej på er alla fina följare

Den här veckan har jag bokat tid på en salong i Norrköping för vaxning. Nu när det äntligen är vårsol och varmare så kommer man ju vilja ha klänning och kjol på sig mer och för att spara tid och slippa raka sig typ varannan dag så föredrar jag vaxning.

Jag har prövat att göra det hemma men jag tycker att det är svårt att lyckas få det riktigt bra. Dels blir det kladdigt och dels ser man inte riktigt själv om man får bort allt även om man slår halvt knut på sig själv. Nej jag gå mycket hellre till en salong och gör det. Jag upplever också att när man gör vaxning på salong så håller det längre också, jag vet inte om det är så men det känns så. Vad jag mer har att se fram emot i veckan är att vi är några kompisar som ska träffas och grilla på lördag så det ska bli mysigt och roligt.

Sen kan jag tycka att det är viktigt också att boka in roliga och mysiga saker även på vardagarna så att de inte bara handlar om jobb. För mig handlar vardagslyx också om att krypa upp i soffan om kvällarna med en bra serie eller en bra bok. Ofta kanske man vill ha något gott att tugga på när man kollar film eller en serie eller för den delen tar med sig fika ut i parken en solig eftermiddag.

?Då kan jag tipsa om att baka bananmuffins, superenkelt. De jag gör är både fria från vitt socker, ägg, mjölk och gluten så de passar många. Enda sötningsmedlet är bananerna och lite honung eller agavesirap. Jag får tipsa om receptet en annan gång men nu måste jag återgå till jobbet. Ha en fin dag!


Kommentarer är stängda.