Konst i Torslanda

Konst i Torslanda

God eftermiddag, god eftermiddag på er alla mina läsare och verkligen roligt att ni kommer hit till bloggen idag igen. Jag hoppas att ni har kunnat hitta på en massa roliga saker idag trots det dåliga vädret. Men som någon har sagt, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder! Jag har en liten tanke med det här inlägget och det är att försöka väcka ert intresse till liv när det gäller konst i Torslanda. Jag har faktiskt en hel del läsare som bor i Torslanda med omnejd så jag försöker skriva inlägg som på något sätt knyter an till vad som händer och sker här i Torslanda. Om ni inte hört talas om en konstnär som heter Kajsa Stamenkovic då har ni verkligen missat någonting. Kajsa är en konstnär som arbetar här i Göteborgsområdet och hon målar tavlor framför allt i olja och många motiv är hämtade ifrån västkusten. Jag minns så väl när jag förta gången fick syn på hennes tavlor på en utställning. Jag blev helt såld. Det här var ett par år sedan och nu har jag flera tavlor som pryder väggarna hemma i lägenheten, tavlor som är signerade Kajsa Stamenkovic. Det finns hav i Torslanda, vacker natur i Torslanda och så finns det numera konst i Torslanda som heter duga. Jag tänkte att ni säkert redan nu vill stilla er nyfikenhet så om ni går in på Kajsa Stamenkovics hemsida så får ni med egna ögon se vilka vackra tavlor hon målar. Och det bästa av allt är att denna konst inte kostar mer än vad den gör och så ingår det alltid en ram i priset. 


Kommentarer är stängda.