Ett växande konstintresse

Ett växande konstintresse

Hejsan, hejsan! Vad roligt att du har hittat hit till min blogg, förhoppningsvis kommer du gilla det du läser. En fin dag som denna tänkte jag skriva ett inlägg och prata med er om konst i Norrtälje, jag hoppas att ni kommer gilla innehållet och upplägget på dagens inlägg.

Sedan en tid tillbaka har jag intresserat mig allt mer för konst och kultur, tidigare har jag inte ens tänkt på att det kan vara så intressant. Under tiden jag har intresserat mig för konst har mycket av min fritid gått åt till att gå på olika vernissager och utställningar, vilket har gjort att jag har upptäckt många nya konstnärer. Jag kollar framförallt på konst i Norrtälje eftersom jag bor här, men vid vissa tillfällen har jag åkt längre bort för att se andra konstnärer och artister och deras verk. En person som jag verkligen har fått upp ögonen för är Raija Gustafsson, hon driver även ett företag som heter Raija Gustafsson Konst. I början av inlägget har jag lagt en länk till hennes hemsida, ifall ni skulle vilja veta mer om henne och hennes konstarbete kan ni klicka er in där och läsa mer om henne. Om du som läser detta också är intresserad av konst och har vägarna förbi Norrtälje tycker jag verkligen att du borde ta dig tiden för att kolla in henne och hennes konstverk. Eftersom jag har ett växande konstintresse skulle jag gärna vilja höra era tankar och åsikter, vilka konstnärer bör jag kolla in osv. Jag skulle verkligen uppskatta om ni tog er tiden att skriva en kommentar och eventuellt tipsa om olika konstnärer, kanske vet ni någon riktigt duktig konstnär som ställer ut konst i Norrtälje snart som jag kan spana in. Det var allt jag hade för dagens inlägg, förhoppningsvis har ni gillat det. Ha nu en fortsatt bra dag och en fantastisk helg så hörs vi snart med ett nytt inlägg.


Kommentarer är stängda.