Eventuellt ska jag ha en konstutställning

Eventuellt ska jag ha en konstutställning

God förmiddag på er och trevligt att få ha er på visit i min blogg även idag. Jag hoppas att ni mår bra och så hoppas jag att kunna få inspirera er som intresserar er för konst i Falkenberg om att ta er väg på någon aktuell konstutställning i närheten, till exempel på Galleri Hjertstedska Villan. 

Nu är det så här att jag ber er att knäppa era fingrar och önska mig lycka till för jag har själv hört av mig till det här företaget angående att jag själv målar tavlor och fick en idé om att jag skulle vilja ställa ut. Jag har ännu inte fått svar ifall min konst blir antagen eller ej, blir den det ska jag givetvis skriva om det på bloggen och meddela när vernissagen blir. Jag tycker om att måla av havet och den miljön som är vid stränderna, så det är verkligen konst som visar Falkenberg från sin bästa sida om ni frågar mig, nämligen det oändliga havet som man kan blicka ut över. Jag möter många personer i det vanliga livet som även dem är intresserade av att ta del av konst i Falkenberg med omnejd och jag vet också att det finns dem av er som kommer in på bloggen som också är konstintresserade. Oavsett om det blir något av den här konstutställningen med min egen konst eller ej så ville jag i alla fall tala om för er att ni alltid kan åka till Galleri Hjertstedska Villan för att se någon aktuell konstutställning. Det var allt för nu så med dessa ord säger jag hejdå och på återseende. 


Kommentarer är stängda.